loader image

Gratis online foredrag

Hemmeligheden til at gå fra hamsterhjulet til din iværksætterdrøm

Har dagligdagens trivialiteter overtaget det hele, og mangler du glæde?

Så lad mig hjælpe dig igang med, at skabe din egen passion og få energien og gnisten ind i dit liv igen!

Få en gratis billet til mit populære online foredrag d. 27 februar 2023 kl. 19-20, og lad os sætte skub i dine drømme om livet som virksomhedsejer.

(Jeg satte skub under min drøm, og det har bl.a. givet mig muligheden for, at arbejde tæt sammen med den verdenskendte Mindset Mentor Anders Hansen!)

Tilmeld dig nu for at sikre din gratis plads og få tilmeld en ekstraordinær bonus, når du deltager live ( værdi 950,-)

Lad os sætte skub i dine iværksætterdrømme

Her er hvad du lærer på foredraget

“Hemmeligheden til at gå fra Hamsterhjulet til din Iværksætterdrøm”

01

Du får svarene på, hvad der skal til for, at du kan finde vejen ud af ”Hamsterhjulet” – Hvad skal der til, for at skabe en hverdag, et liv, hvor du selv bestemmer hvad tid du spiser frokost, hvornår du må holde pause, hvilke arbejdsopgaver du ønsker at bruge din tid på? – Det viser jeg dig på dette foredrag!

02

Hvilke værktøjer og Mindset der er vigtige at have adgang til, så du kan udleve dit fulde potentiale, stå stærkt i dig selv og skabe din egen Iværksætterdrøm – Det er præcis det jeg giver dig indsigt i, på foredraget!

03

Hvordan du overvinder din frygt for at træde ud af din komfortzone og skabe kvantespring i dine resultater – Det er nemmere end du tror, og jeg vil på foredraget vise dig hvordan!

Tilmeld dig & Sæt kryds i kalenderen

Mandag d. 27 februar 2023, kl. 19-20

Mød din underviser

Hej, mit navn er Sabina

”Jeg hjælper til dagligt mennesker med at finde deres livsformål, udfolde deres potentialer og skabe kvantespring i deres liv.” 

Men sådan har det ikke altid været… 

i 20+ år arbejdede jeg med børn og unge mennesker, som skolelærer, indtil jeg i  2006 ser filmen ”The Secret” med bl.a Bob Proctor. ( Den har du no også set eller hørt om…)

Jeg finder den film utrolig fascinerende og det kommer til at få en stor betydning i mit liv. Jeg studerer bøgerne og dyrker bl.a. Taknemmelighed og Loven om tiltrækning.  

Siden da har jeg ikke set mig tilbage, og for år tilbage tager jeg endelig beslutningen om, at sige mit job op, gå efter drømme som virksomhedsejer. 

Jeg ved hvad der skal til, for at det kan lykkes, at træde ud fra det vi kender, og ind i det uvisse ( også selv om det uvisse måske er en mangeårig drøm). 

Og det er bl.a. det jeg i dag underviser i, og som du kan få del i, på mit online foredrag!

Tilmeld dig med det samme, og sikre din gratis plads til foredraget ( inkl. link til replay!)

“Hemmeligheden til at gå fra Hamsterhjulet til din Iværksætterdrøm”