loader image

Real Magic

Masterclass

DER FINDES ÆGTE MAGI INDE I DIG.

Slip dit sande potentiale løs.

Har du en drøm om noget større?

Er det dig?

Du føler et kald dybt i din sjæl efter noget mere.

Din mavefornemmelse siger dig, at dit liv kunne være noget andet, noget helt anderledes, hvis bare du kunne få et skub i den rigtige retning…

Måske er du træt af at føle dig utilstrækkelig? Træt at at længes efter mere? Træt af at vågne uden energi?

Du er klar til at stoppe med at leve efter andres forventninger til dig. Du er klar til endelig at begynde at leve livet fuldt ud. Du er klar til at træde ind i det liv, du fortjener.

Du ved nu, at der er mere til denne verden, og du er klar til at overvinde alle illusionerne, der har overbevist dig om andet.

Hvis ovenstående udsagn beskriver DIG….

Så er du uden tvivl landet her på min side af en grund.

Sandheden er...

Vi skal finde kraften til forandring i OS SELV.

DU kan forandre DIT liv blot ved at lære at kontrollere dine tanker og følelser.

Det er simpelt, men det er ikke nemt.

Her er 5 grunde til, hvorfor de fleste mennesker ikke formår at skabe forandring i deres liv:

1) For det første sætter de de forkerte mål; enten for store eller for små.

2) De bliver opslugt af daglige trivielle opgaver, som de tror vil få tingene til at ske for dem.

3) De ignorerer, hvad der i virkeligheden styrer deres resultater.

4) De tillader frygt og tvivl at snige sig ind i processen

5) De rykker tilbage til et uinspireret sted, hvor de føler sig trygge: komfortzonen!!!

Denne cyklus med at opgive sine drømme gør det nemmere og lettere for disse mennesker at opgive deres mål, næste gang de bliver inspireret til at træde ud og handle på noget nyt og anderledes.

Men sådan behøver det IKKE at være!

Real Magic

Masterclass

er din plan til at begynde at leve et mere autentisk liv.

Hvad hvis…

... du vågnede op hver morgen fuld af energi og klar til at bruge endnu en dag på at forfølge et meningsfuldt mål, der inspirerer dig og giver dig glæde...

… du gjorde det til en vane at acceptere de ting, der skræmmer dig, men ikke lade det stoppe dig fra at handle på dine drømme og ønsker…

… du forstod energien bag alt og begyndte at bruge de universelle love til din fordel for at tiltrække alt, hvad du har brug for...

… du fik tændt op for en flamme af selvmotivation, som ikke kan slukkes igen…

… du var i stand til at manifestere dine inderste ønsker med tillid, lethed og forventning…

Blot ved at tage dig tid til at overveje og opdage, hvem du i virkeligheden er?

Real Magic Masterclass hjælper dig med at opnå alt dette og mere til!

Hej, mit navn er Sabina

Jeg ved, hvordan det er at føle sig utilfreds med sine resultater i
livet, være klar til forandring, men samtidig ikke vide hvad man helt vil, så man kommer i gang med at gøre noget andet.

Jeg har i over 20 år arbejdet med mennesker som lærer, og det har været en stor glæde at hjælpe andre frem i livet. På et tidspunkt følte jeg, at jeg havde brug for meget mere vækst, og jeg begyndte at investere i min egen personlige udvikling.

Jeg faldt over Illusionist og Change-Maker, Anders Hansen, og efterhånden som jeg har brugt det, han underviser i, er livet blevet mere og mere magisk. Jeg har opnået at få en fantastisk ro og balance, overskrevet min gl. programmering, og har lært så
meget om mit eget sind og mine mentale værktøjer, som jeg bruger i min dagligdag. 

Mød min mentor

Med en livslang historie i illusionens kunst ved jeg om nogen, hvordan dine øjne og ører kan bedrage dig. 

Når du begynder at forstå, at der er mere i denne verden, end hvad dine fysiske sanser opfanger og justere dig selv efter de universelle love, kan du begynde at leve et virkelig magisk liv med bevidst skabelse.

Anders Hansen har skabt Real Magic Masterclass for at hjælpe alle interesserede med at gøre præcis det. Jeg har set dette materiale hjælpe utallige mennesker med at give slip på gamle begrænsende overbevisninger, tjene flere penge, udvikle blomstrende forhold og leve lykkeligere og mere fyldestgørende liv. 

I dag er jeg her for at give dig muligheden for at gøre det samme

- SABINA

Anders Hansen

Se, hvad andre har at sige om at arbejde med Anders:

Jeg har fundet ud af, at dette program fungerer bedst for to grupper af mennesker:

1

Ledere, coaches og iværksættere,

der er på kanten af ​​udbrændthed og klar til at bytte “hustle and grind”-mentaliteten for en nemmere måde at opnå succes på.

2

Personer, der har et brændende ønske om at skabe store forandringer

og gå efter deres ideer i deres liv og leder efter en trin-for-trin vej + støttende miljø for at hjælpe med at få dem derhen.

Hvorfor du bør arbejde med mig:

Jeg vil give dig beviste systemer og strukturer, der giver dig mulighed for at gøre dine drømme til virkelighed.

Jeg har personligt forvandlet mig selv ved hjælp af de ideer, som jeg vil dele med dig i mit Masterclass program.

Jeg vil lære dig, hvordan du sætter et mål, der er dig værdigt, og hvordan du tilpasser det og sammen lægger vi en plan for hvordan du når det mål.

Jeg kommer til at støtte dig hver uge i form af både opkald, e-mail og ubegrænset daglig Messenger.

Jeg vil lære dig, hvordan du kan opfatte alt som energi og overvinder alle de blokeringer, der står i vejen for dig.

Jeg kommer til at hjælpe dig med at pleje dit indre formål, din mission og din holistiske transformation.

Hvordan fungerer det?

Detaljeret læseplan

Du har adgang til 10 videomoduler skabt af Anders Hansen, der fungerer som det grundlæggende materiale til programmet. Modulerne frigives uge for uge, så du har tid til at lære, implementere og internalisere materialet gradvist som du gennemgår programmet.

Ugentlige gruppeopkald

Hver uge i 6 måneder mødes vi på Zoom for at dykke dybere ned i ugens modul i et interaktivt format. Jeg deler min fortolkning af hvert modul, mine personlige indsigter, hvordan jeg arbejder med dem og vi runder altid af med en spørgerunde.

On-demand coaching

Du har direkte adgang til mig via Facebook, så du altid har mulighed for at stille spørgsmål om materialet eller din process.

Livstidsadgang

Efter din programdelagelse slutter vil du fortsat have adgang til alle 10 moduler plus optagelserne af vores Zoom opkald, så du kan gennemgå programmet igen og igen for at holde din udvikling ved lige.

Omgiv dig med ligesindede mennesker

Bliv en del af en støttende gruppe af ligesindede, som alle er forpligtet til at se på sig selv og deres resultater og som er villige til at gøre, hvad det kræver for at foretage store ændringer i deres liv.

Bevist proces

Ikke mere med blot at håbe, at dine mål manifesterer sig… Ikke mere med at undre dig over, om du gør det rigtigt. Dette program giver dig en trin-for-trin proces til den udvikling du ønsker.

Real Magic

Masterclass

Oversigt

Modul 1: Overvind illusionen om virkelighed

I dette modul vil du lære mere om, hvordan du har levet i reaktionstilstand, så omverdenen kan diktere dine resultater. I modul 1 nedbryder vi illusionerne om vores fysiske virkelighed og tager et dybere kig på vores mentale færdigheder, der er tilgængelige for os, som kan flytte dig ud af en reaktionstilstand og ind i en skabelsestilstand.

Modul 2: Teknisk umulige mål

Earl Nightingale definerede succes som den progressive realisering af et værdigt ideal. Med andre ord, hvis du ved, hvor du vil hen, og du kontinuerligt bevæger dig i den retning, er du succesfuld. I modul 2 bliver vi klar over vores inderste ønsker og lærer at sætte værdige mål.

Modul 3: Opdag hvem du virkelig er

De fleste mennesker har ingen idé om, hvordan sindet fungerer, hvilket ikke er overraskende taget i betragtning af at vi aldrig får undervisning om sindet i skolen. Når du har et klart billede af dit sind, og hvordan det fungerer, vil du begynde at udnytte det uendelige potentiale, der allerede findes inden i dig.

Modul 4: Magien i et godt selvbillede

Du kan ikke overvinde dit selvbillede. I modul 4 identificerer vi de negative overbevisninger, der har holdt dig tilbage og bytter dem ud med nye positive overbevisninger, der tjener og understøtter dit højeste potentiale. Du lærer at udvikle selvtillid og tro på dig selv.

Modul 5: Illusionen om frygt

Frygt, især frygten for at fejle, holder dig fastlåst, hvor du er. I modul 5 identificerer vi den frygt, der har forhindret dig i at forfølge dine drømme, som har fastholdt dig i komfort og overensstemmelse. Du vil lære, hvordan du bliver ven med din frygt og bryder med frygtens kontrol over dig.

Modul 6: Illusionen om viden

Vores vaner afspejler vores viden og bevidsthedsniveau. At vide, med ikke handle, er ikke at vide. I modul 6 lukker vi afstanden mellem det, du ved, du bør gøre, og hvad du faktisk gør, så du opnår produktivitet og effektivitet i alle områder af dit liv.

Modul 7: Illusionen om tid

Dette modul vil forandre dit perspektiv på tid. Du vil ikke længere være blandt dem, som ønsker, at de havde flere timer i døgnet. Vi har alle de samme timer til rådighed, men alligevel er nogle mennesker vildt produktive, mes andre ikke når halvdelen af det de skal. Hvorfor? Vi lærer at stoppe med at kontrollere tid og i stedet begynde at kontrollere og prioritere aktiviteter.

Modul 8: Afsløring af den vigtigste hemmelighed

I uge 8 fokuserer vi på at stoppe med at tillade omstændigheder, begivenheder og andre mennesker definere dine resultater, og du skal lære at kommunikere med din underbevidsthed samt anvende den vigtigste hemmelighed bag succes. Du vil lære, hvordan du tilpasser dig dine ønsker og tillader dig selv at modtage svar, gennembrud, løsninger, indsigt og inspiration.

Modul 9: Magien i at skabe mere

Langt størstedelen af os har for vane at skære ned på kvalitet, når ting bliver svære, og vi er overbeviste om, at vi skal tjene mere for at have mere. I modul 9 vil du lære, hvordan du skaber rigdom og overflod indefra, så det manifesterer sig i din ydre fysiske virkelighed. Lær, hvordan sand rigdom skabes, og hvordan du bliver ét med overflod.

Modul 10: Dit kvantespring venter

Du vil navigere gennem de sidste udfordringer på din nye vej, og du vil have brug for støtte i den nye fremtid, der venter dig. Vi mødes på Mastermind opkald, hvor alle deltagere indgår aftaler med hinanden omkring håndgribelige handlingstrin. Du forpligter dig selv til din egen udvikling på opkaldet.

Se, hvad tidligere Real Magic Masterclass deltagere siger:

Se, hvad tidligere Real Magic Masterclass deltagere siger:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer

Når du afslutter Real Magic Masterclass vil du ...

... forstå, hvordan du kontrollerer dine tanker, følelser og handlinger, og du har sat dig selv i førersædet som skaberen af din virkelighed.

... vide præcis, hvordan du sætter og opnår ethvert mål, du ønsker, uanset hvor umuligt det end måtte synes.

... være udstyret med værktøjerne til at identificere negative paradigmer og overbevisninger og hurtigt ændre din vibration.

... ikke længere være styret af ydre omstændigheder og mennesker.

… begynde at skabe et liv, der er et autentisk udtryk for dine drømme og ønsker.

... være fyldt op med selvtillid i form af dit nye forbedret selvbillede og det, du er i stand til.

... se ud over dine fysiske sanser og bruge Real Magic værktøjerne til at skabe et liv, du ikke behøver en ferie fra.

Er du klar?

Real Magic

Masterclass

er et 10-ugers intensivt coachingprogram, der giver dig 1:1 support for at hjælpe dig med at nå dine specifikke mål på en måde, der passer ind i din hverdag.

Du vil modtage: 

– 10 ugers videoer fra Anders Hansen

Digitale arbejdsark

Ugentlige live-opkald i 6 måneder med Q&A på Zoom

Daglig support og fællesskab via Facebookgruppe

Ugentlige træningsvideoer

Bonus meditation

Flere resultater fra Sabinas tidligere Real Magic Masterclass deltagere:

Flere resultater fra tidligere Real Magic Masterclass deltagere:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer

FAQ (ofte stillede spørgsmål)

Du er rigtig til programmet, hvis du er en person, der kan følge retning, drømme ud over din nuværende virkelighed OG er engageret i dine resultater.

Du vil lære, hvordan du ændrer din dybt rodfæstede underbevidste konditionering for resultater, der tjener dig, i mange år fremover.

Alle LIVE Zoom-opkald optages og gemmes for nem adgang og genafspilning, og hvis du ikke er i stand til at deltage i LIVE, kan du indsende dine spørgsmål i forvejen, og Sabina vil besvare dem på opkaldet, så du kan se dem i replayet.

Der er ingen generel regel, men du har allerede forpligtet dig hele livet til at klæde dig på, spise og pleje dig selv, så ville det ikke give mening, hvis du brugte omkring 30-60 min. dagligt til din egen personlige udvikling?

Du får adgang til alle 10 videomoduler fra Anders gennem Real Magic medlemsportalen, som du får adgang til når du bliver aktiveret, og programmet starter.

Ja, programportalen, moduler og alt programmateriale kan tilgås via en mobilenhed.

Det aftales med Sabina, hvornår du starter programmet, samt det ugentlige opkald med Q/A på Zoom