loader image

7 Weeks to Success

SKAB KVANTESPRING I DIT SIND OG I DIT LIV!

7 Weeks to Success er et 7-ugers online program, der hjælper dig med at sætte og nå de mål, du ønsker, overskrive de begrænsende overbevisninger, der har holdt dig tilbage, så du kan træde ind i en ny version af dig selv, der lever et lykkeligere, rigere og mere harmonisk liv.

Du vil blive guidet i hvordan du sætter og opnår personlige og professionelle mål på rekordtid med essentielle og håndgribelige værktøjer.

Du vil lære:

Mød din coach

Hej, jeg hedder (NAME).

Jeg ved hvordan det føles at være utilfreds med sine resultater, være klar til en stor forandring og frygte at tage det næste skridt, som måske kan ændre det hele…

Jeg følte på et tidspunkt at mit liv blev styret af en anden, som ikke turde gå efter mine drømme og udleve mit fulde potentiale. Jeg var programmeret til at søge validering udenfor mig selv og jeg havde ikke brugt tid på at finde ud af, hvem jeg i virkeligheden var.

Jeg vidste at jeg skulle noget andet, og jeg var optaget af at finde og efterleve noget ‘andet’. Jeg begyndte at investere i mig selv, og jeg ofrede forskellige ting undervejs i min udvikling. Jeg fandt Anders Hansen og hans arbejde, og siden jeg har integreret hvad han underviser, har mit liv aldrig været mere magisk!

Anders bruger magi som et middel til at løfte samtalen om vores egne begrænsninger til et højere niveau. Han skaber visuelle og sensoriske oplevelser, der får idéerne og koncepterne til at forankre sig i dit sind.

Jeg er så passioneret omkring at dele dette materiale med dig, at jeg indgik et samarbejde med ham, for at give dig det mest intense program, der findes derude. Det er designet til at øge dine resultater – hurtigt!

HVORDAN DINE 7 Weeks to Success KOMMER TIL AT SE UD:

UGE 1

Et dybere dyk ned i kunsten om målsætning, opnåelsen af den målsætning, og personlig coaching omkring dit målkort og hvordan du succesfuldt manifesterer det i dit liv.

UGE 2

Dit formål og dets ubegrænsede reserve af motivation. Find dit formål, brug det til at søge den motivation du behøver for at tage anderledes beslutninger, og udvikle nye vaner som dit fremtidige jeg vil takke dig for.

UGE 3

Dit sind, paradigmer og hvordan du bygger et nyt selvbillede for et liv med succes.

UGE 4

Visualisering og den magiske ingrediens. Lær kunsten at visualisere dit mål fra dit slutresultat.

UGE 5

Hvordan du matcher dit liv med de universelle love (game changer!)

UGE 6

Hvordan du udvikler tro i det usete. Tro + fantasi er den magiske kombination til at skabe alt det, du drømmer om i dit liv.

UGE 7

Dit kritiske valg og hvordan du tjener og fordobler penge for at leve et liv med økonomisk frihed. Tjen hvad du behøver, for at have de ting du ønsker, for at leve på den måde du vælger.

Du modtager:

4 powerfulde træningssessioner
$1,920 USD VALUE

3 inspirerende reflektionssessioner
$1,440 USD VALUE

Meditationer
$199 USD VALUE

Affirmationer, taknemmelighedsjournal OG meget mere
$57 USD VALUE

LIVE integrationsopkald
$7,000 USD VALUE

En trin-for-trin plan til succes
Priceless

Et støttende, ligesindet og privat fællesskab
Priceless

Samlet værdi

$10,616 usd

Men det er ikke det beløb vi beder dig investere i programmet.

Få alt dette for BLOT $997 USD.

Og du kan komme i gang for blot $549 USD med vores todelte betalingsmulighed!

Tag det første skridt på vejen mod personlig succes!

Hør hvad andre siger...

FAQ

Du per et match til programmet, hvis du er en person, der kan følge anvisninger, drømme ud over din nuværende virkelighed OG er dedikeret til dine resultater.

Du får adgang til programmet gennem programsiden, som du får adgang til umiddelbart efter din tilmelding.

Du vil lære, hvordan du arbejder sammen med din underbevidsthed for at få nye resultater, du længe har ønsket dig.

Som en tommelfingerregel anbefaler jeg at bruge omkring 30-60 minutter dagligt på at udvikle og styrke dit mindset.

Programmet starter i det øjeblik du tilmelder dig; Der er aldrig en bedre tid end lige nu og her!